Maandag 13 april 2020 - 2e Paasdag - is het zover

Dan gaat de tweede Leusden Spring Rally van start. Mis het niet!

Het is weer een mooie tourrit van ca. 250 km, met de nodige uitdagingen, door een prachtig stuk van Nederland met start en finish op het Landgoed Leusderend.

De naar verwachting 50 equipes krijgen een geheel verzorgde 2e Paasdag, inclusief Paasontbijt, uitgebreide lunch. En natuurlijk sluiten we af met de prijsuitreiking een gezellige borrel.

De route is uitgezet door Jan Berkhof van Berkhof Car Events. Zij zijn al vele jaren verantwoordelijk voor o.a. de Saab Cabrio Challenge, Gijs van Lennep Challenge en de Tulpen Rally. Het beloofd een uitdagende rally te worden voor bestuurder en navigator.

De deelnemers worden vanaf 15.00u terug verwacht op het Landgoed Leusderend. Hier kan iedereen de auto’s bekijken, als de equipes ook nog worden uitgedaagd in het foutloos uitvoeren van een behendigheids-proef.

Kiwanis Club Leusden is de service club die zich inzet voor goede doelen ten bate van kinderen in de regio Leusden

Wilt u heel graag meedoen, maar dan liever met een bijzondere auto?

Kijk dan eens op deze websites voor het huren van een leuke oldtimer.

www.autoactive.nl en www.vintageroadtrips.nl

Leusden Spring Rally 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door