Welkom bij de Wijnshop van Kiwanis Club Leusden

De opzet is eenvoudig: Kiwanis Club Leusden biedt een breed en mooi assortiment kwaliteitswijnen aan en de opbrengst wordt gebruikt om onze projecten te financieren. U treft hier een groot assortiment wijnen aan. Wijnen die exclusief door ons zijn geselecteerd en die normaal slechts beschikbaar zijn in de betere horecazaken waar veel aandacht wordt gegeven aan de wijnkeus.

We hebben wijnen vanaf zo'n € 6 per fles tot ruim € 20. Wilt u de wijnen een keer proeven? Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak met u!

Bestellingen vanaf vier dozen worden geleverd zonder afleverkosten. Aflevering vindt plaats na 2 werkdagen. Maandag besteld = woensdag geleverd. Donderdag besteld = maandag geleverd.

In principe worden de wijnen geleverd van het jaartal zoals vermeld op de site. Afwijkingen hierop kunnen wij helaas niet altijd voorkomen.

Wilt u wijn versturen naar klanten, relaties of vrienden? Wij verzorgen voor u de verpakking en de verzending. In overleg met u wordt een doos uitgezocht, eventueel met uw eigen logo.

WIJ VERKOPEN GEEN ALCOHOL AAN PERSONEN JONGER DAN 18 JAAR

WIJ VERKOPEN GEEN ALCOHOL AAN PERSONEN JONGER DAN 18 JAAR